Ikonat televizive të viteve 90, dikur dhe sot (FOTO)

11:02 | 6 Shtator 2017

Kanë ka kaluar kohë që nga vitet 90, por duket sikur ishin vetëm dje.

Ishte koha kur nxitonim në shtëpi për të parë shfaqjen tonë të preferuar, admironim supermodelet mahnitëse dhe këndonim së bashku me hitet e famshme? Koha vërtet fluturon!

Bright Side ka sjell së fundmi një listë, përmes së cilës kujtojmë ato ditë të mira dhe të vjetra duke hedhur një vështrim se si femrat më të bukura të viteve ’90 kanë ndryshuar me kalimin e kohës.

Julia Roberts, 1990-2017

1-75

Sarah Michelle Gellar, 1997-2017

2-24

Mariah Carey, 1993-2017

3-17

Pamela Anderson, 1990-2017

7-4

Sandra Bullock, 1994-2017

11-4

Natalia Oreiro, 1998-2017

16-1

 

Lajmet më të lexuara