Bëhu pjesë e lajmit

Çdo ditë Portali Arbresh.info – ju sjell ngjarjet e fundit nga vendi dhe bota … por ajo që ne duam të sjellim më shumë janë çështjet dhe ngjarjet që kanë rëndësi për ju. Kontributi juaj lexues të dashur është shumë i rëndësishëm për ne dhe të gjithë qytetarët, prandaj dhe kemi vendosur të fillojmë platformën […]
Çdo ditë Portali Arbresh.info - ju sjell ngjarjet e fundit nga vendi dhe bota ... por ajo që ne duam të sjellim më shumë janë çështjet dhe ngjarjet që kanë rëndësi për ju. Kontributi juaj lexues të dashur është shumë i rëndësishëm për ne dhe të gjithë qytetarët, prandaj dhe kemi vendosur të fillojmë platformën “Bëhu pjesë e lajmit”. "Bëhu pjesë e lajmit", do të shërbejë si një dritare e komunikimit efektiv online me qytetarët, me qëllim të informimit sa më të shpejtë. A keni parë apo jeni përfshirë në një ngjarje? A ka ndodhur diçka e rëndësishme, e çuditshme apo e pazakontë në vendin ku jetoni? A keni një histori apo ngjarje për të treguar që mendoni se duhet të ndjekim? A keni njohuri për ndonjë rast të korrupsionit, krimit të organizuar, të keqpërdorimit të pozitës zyrtare? Portali online www.arbresh.info ofron mundësinë dhe ju inkurajon që të raportoni lajmet e çfarëdo lloji. Identiteti i personave të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial (përveç nëse kërkoni të kundërtën) dhe do të ruhet nga ekipi ynë.

Raportimi mund të bëhet në këto mënyra:

Raporto në Facebook, Twitter apo Instagram Raporto duke dërguar tekst, foto apo video në faqet e rrjeteve sociale zyrtare të Portalit Arbresh.info. Facebook: https://www.facebook.com/arbresh.info Twitter: https://twitter.com/arbresh_info Instagram: https://www.instagram.com/arbresh.info Raporto në WhatsApp, Viber apo Telegram Raporto duke dërguar tekst, foto apo video në WhatsApp, Viber apo Telegram. WhatsApp: +383 49 777 000 Viber: +383 49 777 000 Raporto përmes telefonit apo email adresës Raporto duke na telefonuar apo duke dërguar tekst, foto apo video në email adresën e redaksisë së portalit. Telefoni: +383 49 777 000 Email: [email protected]