Udhëzimet orientuese për personat që do të udhëtojnë transit drejt Kosovës

20:57 | 7 Qershor 2020

Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës ka publikuar udhëzimet orientuese për personat që do të udhëtojnë transit drejt Kosovës.

Në një postim në Facebook, kjo ministri ka bërë të ditura detajet për vendet me te cilat tashmë është vendosur protokolli i rikthimit dhe në të gjitha rastet, para nisjes është e obliguar të kontaktohen ambasadat/konsullatat më të afërta në vendin ku bashkatdhetarët jetojnë, për t’i konfirmuar udhëzimet e publikuara.

“Të dhënat do të përditësohen në vazhdimësi dhe qytetarët tanë do të njoftohen me kohë”, thuhet në njoftimin e MPJD-së, e cila falënderon ambasadorët e Kosovës në vende të ndryshme, të cilët në kohë pandemie po bëjnë punë të çmuar karshi kërkesave të qytetarëve tanë.

Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës dhe bashkatdhetarë që jetoni në vende të ndryshme të botës, Ministria e…

Publiée par Ministry of Foreign Affairs – Republic of Kosovo sur Dimanche 7 juin 2020