Buhova: Inspektorët janë në terren, nuk ka vend për çlodhje

14:53 | 13 Janar 2021

Ende nuk dua dhe nuk mund të them se kemi vend për t’u çlodhur, sepse nuk e dimë se çfarë na pret më tej me situatën me virusin, tha në konferencën e mëngjesit Irina Sotirova – Buhova.

“Ne punojmë ekskluzivisht në inspektime të jashtëzakonshme. Janë kryer rreth 4.000 inspektime emergjente. Ne kemi lëshuar 13.000 vendime për drejtuesit e transportit të mallrave që ishin të nevojshme në momentin e parë kur ndodhi pandemia dhe kur u vendosën masat e para kufizuese.

Mbi 160,000 vendime janë lëshuar për persona pozitivë me covid-19 dhe persona-kontakte. Pra, puna është rritur në krahasim me punën e viteve të kaluara”, thotë Buhova./Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara