Google ADS

Tringa Kay, më aktive se asnjëherë me mbrëmje muzikore

20:06 | 3 Qershor 2018

Këngëtarja Tringa Kay është e njohur për stilin e veçantë të posedon.

Ajo përpos që po punon që për sezonën e verës të sjell projekte, edhe data ka shumë, shkruan arbresh.info.

Tringa është e angazhuar me mbrëmje muzikore brenda Kosovës ku argëton publikun me zërin e saj.

Vokali i Tringës ka një ngjyrë tejet të pëlqyer për fansat e muzikës së saj, që performon edhe këngë popullore e qytetare.

Këngëtarja me datë 16 qershor do jetë në Kaffaz Projekt në Mitrovicë, dhe pritet ‘ta kall’ atmosferën’.

Shikoni disa nga fotot e saj./arbresh.info/