Ja si ‘I kallën’ gratë mbrëmë Pro Band dhe Ganja (VIDEO)

15:47 | 9 Mars 2017

Mbrëmë ishte festa e 8 marsit dhe pothuajse çdo lokal i kryeqytetit ishte i mbushur.

Në njërën prej tyre të ftuar për ta argëtuar gjininë e bukur ishin Ganja dhe Pro Band.

Ata kënduan live për 4 orë radhazi dhe atmosfera ishte në nivel të lartë.

Arbresh.info ju sjell momente nga perfomancat e tyre./Arbresh.info