Simovski: Personi i cili jep të dhëna të rreme ose e bojkoton regjistrimin e popullsisë do t’i parashtrohet kallëzim penal

17:37 | 23 Janar 2021

Drejtori i Entit Shtetëror për Statistika, Apostoll Simovski sot paralajmëroi se ai që do të japë të dhëna të rreme ose do të bojkotojë regjistrimin e popullsisë do të merr kallëzim penal.

“Ka dënime për të dhëna të rrema, për mosdhënie të të dhënave si dhe dënime për trysni në aspekt tjetër”, tha Simovski.

Ai pret mbështetjen e subjekteve politike që t’i japin mbështetje regjistrimin.

“I pari i cili do të japë të dhëna të rreme ose do ta bojkotojë regjistrimin do të merr kallëzim penal”, tha Simovski./Telegrafi/

Lajmet më të lexuara