Kuzhina është vendi magjik për të shpëtuar martesën

10:04 | 16 Janar 2021

Sipas një studimi të kryer së fundmi mbi marrëdhëniet dhe martesat, është gjetur se kuzhina është vendi magjik që mund të shpëtojë një martesë, ose një marrëdhenië.

Rreth 98 përqind e të të anketurve mendojnë se komunikimi është përbërësi themelor për çdo martese, dhe se gatimi së bashku është një mënyrë e shkëlqyeshme për të inkurajuar komunikimin, transmeton portal arbresh.info

Deri 87 përqind e të anketuarve thanë se besojnë se gatimi është një nga aktivitetet më të mira me të cilat çiftet mund të forcojnë marrëdhëniet e tyre.

Rreth 56 përqind e të të anketuarve thonë se gatimi është terapia më e mirë për ta, ndërsa 30 përqind thanë se vakti që gatuajnë së bashku është më i mirë se seksi.

Shumë nga të anketuarit pranojnë se ata përpiqen që të joshin partnerin/partneren e tyre duke treguar aftësitë e tyre në kuzhinë.

Sidoqoftë, nëse nuk jeni një kuzhinier i mirë, mos u shqetësoni, sepse kjo nuk do të thotë se marrëdhënia juaj është e dënuar. Ekspertët shpjegojnë se komunikimi midis partnerëve është çelësi për të gatuar së bashku. Prandaj, përqafoni partnerin tuaj dhe flisni me të në kuzhinë sa herë që mundeni./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara