Kombinoni tutat që t’i veshni kudo edhe pas karantinës

15:10 | 30 Prill 2020

T’i kthehemi jetës normale është gjithë çfarë duam më shumë në këto momente, por sa e vështirë është të riveshësh sërish xhinse, kur prej pothuajse 2 muajsh qëndron me pizhama dhe tuta shtëpie? E drejtë, shumë e vështirë. Megjithatë duket se trendi i momentit janë pikërisht tutat, të cilat me pak kujdes mund të vishen kudo tjetër. Siç e kemi thënë në një tjetër artikull, industria e modës u godit nga pandemia, por mësoi të përshtatej.

Ide kombinimesh:

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara