Reshitaj: Specializantët të sistemohen në paga sa më shpejtë

13:49 | 27 Dhjetor 2020

Deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj, e cila njëherësh është edhe kryetare e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi u ka ofruar mbështetje specializantëve të drejtimit Mjekësi e Përgjithshme.

Ajo ka thënë se janë mbi 300 specializantë nga drejtimi i stomatologjisë që janë duke pritur që pas kalimit të buxhetit për vitin e ardhshëm të kalojnë në paga.

Ajo ka ftuar akterët politik në vend që t’i sistemoj specializantët në paga sa më shpejt.

Shkrimi i saj i plotë:

Janë rreth 300 specializantë të drejtimit Mjekësi e Përgjithshme dhe poashtu mbi 300 specializantë nga drejtimi i Stomatologjisë të cilët janë duke pritur e shpresuar që pas kalimit të buxhetit të kalojnë në paga.

Thuajse çdo ditë unë jam në kontakt me përfaqësuesit e tyre dhe në emër të pozitës së Kryetares së Komisionit për Shëndetësi u garantoj përkrahjen maksimale në këtë çështje.

Si AAK gjithmonë kemi përkrahur dhe do të përkrahim kërkesa të tilla, andaj si Kryetare e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi i ftoj të gjithë akterët politik që këta doktor t’i sistemoj në paga sa më shpejtë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara