Miratohen dy dokumente që kanë të bëjnë me fushën e Drejtësisë

14:44 | 4 Dhjetor 2018

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur ka miratuar dy draft koncepte të cilat kanë të bëjnë me fushën e Drejtësisë.

Është miratuar draft koncepti i Dokumentit për Kambialin dhe Premtimpagesën, si dhe draft koncepti i Dokumentit për Procedurën Kontestimore/arbresh.info

�#LIVE Qeveria e Kosovës mban mbledhjen e rregullt

?#LIVE Qeveria e Kosovës mban mbledhjen e rregullt

Publiée par Arbresh.info sur Mardi 4 décembre 2018

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara