Kryeministri Kurti emëron Reshat Nurbojën, Zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal

22:06 | 13 Shkurt 2020

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, z. Reshat Nurboja, Zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Kryeministri Kurti pasi e uroi për detyrën e re në këtë institucion, tha se përvoja e z. Nurboja si politolog është e mirëseardhur dhe po ashtu e një rëndësie të veçantë për të kontribuar në procese të ndryshme, në të mirën e vendit dhe qytetarëve të saj.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara