Google ADS

Hyland: Mbrojtja e të rinjve prej kërcënimeve të ISIS-it kërkon përgjigje të dyfishtë

10:41 | 2 Shkurt 2018
Arbresh.info

Zëvendës ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Colleen Hyland në konferencën e organizuar nga MASHT-i me temë “Edukimi, çelës për t’u përballur me ekstremizmin dhe radikalizmin online”, tha se popullata e Kosovës është më e reja në Kosovë dhe sipas saj gjithë ky përdorim i internetit që po bëhet kjo konferencë është shumë e rëndësishme.

“Mendimi kritik ua mundëson të rinjve që të jenë të vetëdijshëm për informatat që i marrin”, ka thënë ajo.

Hyland tha se ISIS dhe organizatat tjera terroriste janë duke shfrytëzuar mjete të ndryshme të cilat cak i kanë të rinjtë.

“Mbrojtja e të rinjve prej këtyre kërcënimeve kërkon përgjigje të dyfishtë. Qeveria e Kosovës tashmë ka punuar shumë për t’i tërhequr këto përmbajtje të rrezikshme që iu ofrohen të rinjve”, ka thënë ajo/Arbresh.info.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme