Familja që hyri në rekordin e Guiness për dekorimin e shtëpisë për festa të fundvitit

12:37 | 2 Janar 2020

Kjo familje mban rekordin botërorë për dritat më të mëdha në rezidencën e tyre.

Është raportuar se kanë përdorur më shumë se 2500 dekorime që nënkupton më shumë se 12 kilometra.

Fatura e rrymës kësaj familje për vetëm këtë muaj është 350 dollarë, transmeton lajmi.net.

Për më shumë shikoni videon me shtëpinë më të dekoruar dhe të tjerat me rrathë.

 

Lajmet më të lexuara