Policia konfiskon aparate për prodhimin e kriptovalutave në Lipjan

21:49 | 24 Janar 2022

Policia e Kosovës ka konfiskuar aparate për prodhimin e kriptovalutave në fshatin Dobrajë të Lipjanit.

Sipas PK aksioni është zhvilluar Lipjanit pas marrjes së informatave në rrugë operative si dhe pas marrjes së autorizimit nga ana e gjyqtarit të procedurës paraprake.

“Drejtoria Rajonale e Policisë së Prishtinës, respektivisht hetuesit e stacionit policor të Lipjanit pas marrjest së informatave në rrugë operative si dhe pas marrjes së autorizimit nga ana e gjyqtarit të procedurës paraprake, kanë realizuar një operacion bastisje i cili ka rezultuar me gjetjen e aparaturave për prodhimin e kriptovalutave. Oepracioni është zhvilluar në fshatin Dobrajë në komunën e Lipjanit ku janë ftuar edhe zyrtarët doganor, me ç’rast janë sekuestruar aparaturat në fjalë si dhe nga ana e tyre është proceduar më tej me rastin./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara