Francë, nxënësi i vë pistoletën në kokë mësueses

00:50 | 21 Tetor 2018

I ka drejtuar pistoletën me ajër të kompresuar në kokë mësueses së tij dhe e ka urdhëruar me ulërima: “Shkruaj që jam këtu”.

Ndërsa një shok i tij është ngritur në këmbë për të bërë një gjest para ‘smartphone”-t, që po filmonte skenën. Këto imazhe tronditëse vijnë nga Franca: episodi i bulizmit ka ndodhur në shkollën Edouard-Branly të Créteil.

Studenti dhe personi tjetër që duket në video janë arrestuar nga policia. Në video duket që djali, ka thënë në fillim, “Shkruaj që mungoj”, për ta korrigjuar më pas me “që jam këtu”, duke kërcënuar mësuesen të ndryshojë notën në regjistrin elektronik.

Profesoresha, e cila duket e trembur, fikson për disa momente skermën e kompjuterit para se të shohë në fytyrë të riun. Materiali filmik, është publikuar në internet të enjten në 18 tetor.

https://www.youtube.com/watch?v=fWDIY4HewoI

Shpërndaje në rrjete sociale