Komuna e Vushtrrisë vendos kamera të sigurisë në qytet

19:55 | 7 Dhjetor 2018

Komuna e Vushtrrisë ka vendosur kamera të sigurisë në disa rrugë kryesore.

Në njoftimin e komunës thuhet se në të gjithë qytetin janë vendosur 30 kamera të sigurisë, në mënyrë që të ketë siguri më të madhe në rrugët e qytetit.

Këto kamera të sigurisë do të monitorohen nga Stacioni i Policisë dhe nga Komuna e Vushtrrisë.

Ndërkaq, kohë më parë, misioni i OSBE-së kishte pajisur me kamera të sigurisë edhe disa shkolla të Kosovës.

Kjo bëhet në kuadër të parandalimit të incidenteve, dhe identifikimin më të lehtë të autorëve.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara