Sfidë stilesh mes Brigitte Macron dhe Melania Trump, zonjat e para tërheqin vëmendje sërish

18:14 | 11 Nëntor 2018

Melania Trump është pritur ngrohtësisht nga Brigitte Macron në Paris, ku çifti amerikan ndodhet për një vizitë zyrtare.

Pavarësisht komenteve në distancë nga burrat e tyre ‘Zonjat e para’ kanë qenë të emocionuara në takimin e tyre dhe kanë rënë në sy me look e tyre.

Shpërndaje në rrjete sociale