Në serial urrehen mes vete, por ky është raporti i “Hazallit” dhe “Xhansus” në jetën reale (Foto)

10:37 | 15 Shtator 2017

Seriali “Fate të lidhura”, është ndër më të shikuarit në Turqi por edhe në Kosovë.
Xhansu të cilat ishin ngatërruar kur ishin foshnje dhe kanë bërë jetën e njëra-tjetrës.

Në serial dy vajzat simpatike nuk kanë raporte edhe aq të mira mes vete.

Mirëpo kjo gjë ndryshon krejtësisht në realitet. Ato përveç serialit janë shumë të afërta dhe shihen shumë shpesh së bashku.

Këtë raport mes tyre më së miri e dëshmojnë këto fotografi të postuar nga aktorja Alina Boz e njohur si “Hazall”.hazall1_1505463916-7779590 hazall2_1505463920-8520001 hazall3_1505463926-3995150

hazall4_1505463930-8597813 hazall5_1505463934-3171268

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara