Melisa e puth në faqe Blastën pas bisedës që patën

18:51 | 2 Shkurt 2023

Mbrëmë vonë Melisa dhe Blasta kanë biseduar për debatin që ajo pati me Julianën gjatë së mërkurës.

Në fund të bisedës së tyre, Blasta i tha Melisës se ai mundohet të analizojë situatën dhe më pas të gjykojë drejt se si duhet.

Pas këtyre fjalëve, Melisa e puthi atë në faqe.

Shpërndaje në rrjete sociale