Google ADS

Diellza & Afërdita prekin zemrat e shikuesve me këtë gjë (VIDEO)

21:33 | 28 Prill 2017
Arbresh.info

Diellza Kolgeci dhe Afërdita Paqarada ishin të ftuarat e radhës në n’ZOOM.

Me to u diskutua ‘Minimaratona Vrapo edhe ti 2017’ që këtë vit të hollat që mblidhen iu dedikohen atyre të prekurve me kancer.

Me këtë gjë ato kanë arritur të prekin zemrat e shikuesve.

Për më shumë informata në lidhje me këtë organizimin shikoni intervistën e mëposhtme./Arbresh.info