Google ADS

Zgjidhet kryeprokurori i ri i Maqedonisë

14:07 | 25 Dhjetor 2017

Pas dy dështimeve rradhazi që të votohet kryeprokurori i ri i Maqedonisë, në herën e tretë u arrit kuorumi dhe u votua Ljubomir Joveski, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Me gjithsej 61 vota ”për” dhe një votë ”e përmbajtur”, Jovevski është pasues i Marko Zvërlevskit.

Joveski ka karierë të gjatë në punët e sferës penale. Mbi 15 vite përvojë si gjykatës, shtatë vite ka punuar në sferën e sanksioneve, e më shumë se 12 vite ka qenë edhe prokuror publik./Telegrafi

 

Shpërndaje në rrjete sociale