Nga 1 korriku Maqedonia pa roaming me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnjën dhe Malin e Zi

14:21 | 10 Qershor 2021

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në profilin e tij në Facebook, ka shkruar se roamingu nga Maqedonia duke filluar nga 1 korriku nuk do të vlejë për Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnja dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi.

“Nga 1 korriku pa roaming me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnjën dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi!”, shkruan Osmani.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara