Vegjetarianët kanë jetë seksuale më të mirë sesa ata që hanë mish

11:21 | 26 Shtator 2021

Njerëzit që ndjekin dietat me bazë bimore përformojnë më mirë në seks sesa ata që konsumojnë mish, ka zbuluar një studim i fundit.

Të dhënat e publikuara te uebfaqja e takimeve Illicitencounters.com treguan se në përgjithësi, vegjetarianët dhe veganët kanë një jetë seksuale shumë më të mirë sesa ata që zgjedhin të hanë një dietë të bazuar në mish, transmeton portal arbresh.info

Për studim janë anketuar 500 vegjetarianë, 38 përqind e të cilëve u identifikuan si veganë, së bashku me 500 persona që konsumojnë mish.

Vegjetarianët dhe veganët janë jashtëzakonisht të pjesshëm ndaj aktiviteteve të tjera përveç seksit penetrues, me 92 përqind të tyre duke shijuar seksin në përgjithësi, 88 përqind duke shijuar paralojën dhe 48 përqind duke shijuar bisedat e pista. Në të kundërt, 79 përqind e ngrënësve të mishit kënaqen me seksin në përgjithësi, 68 përqind gëzojnë lojrat paraprake dhe 48 përqind gëzojnë bisedat e pista.

Studimi gjithashtu zbuloi se 57 përqind e vegjetarianëve bëjnë seks 3-4 herë në javë, por 49 përqind e mishngrënësve deri në 1 ose 2 herë në javë.

Nëse jeni duke ngrënë rregullisht në një biftek ose ndonjë pulë të skuqur, atëherë mund të jeni pjesë e 59 përqind të mishngrënësve që ndihen të kënaqur me jetën seksuale. Sidoqoftë, ndërsa 59 përqind mund të duket premtuese, kur e krahasoni me 84 përqind të vegjetarianëve që ndihen të kënaqur me jetën e tyre seksuale, fantazitë tuaja të paplotësuara seksuale duhet të rriten.

Studimi tregon se ata që hanë mish janë jashtëzakonisht egoistë në shtrat, gjë që mund të ndikojë në aktivitetin seksual. Ndërkaq, për vegjetarianët thuhet se japin kënaqësi më shumë në shtrat, pasi janë e kundërta e egoistëve.

58 përqind e vegjetarianëve pohojnë se janë dhurues në shtrat dhe jo marrës, ndërsa vetëm 35 përqind e mishngrënësve e përshkruajnë veten si dhurues.

Studimi thekson se dietat ditore, përpos që kanë një ndikim të madh në shëndetin tonë në përgjithësi, ato ndikojnë shumë edhe në jetën seksuale./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara