12 libraritë më të bukura në botë

16:17 | 31 Tetor 2017

A keni kaluar ndonjëherë pranë një librarie dhe keni menduar se do donit të jetonit aty gjithmonë?

Këto janë 12 libraritë më të bukura në botë dhe nëse ju jepet mundësia t’i vizitoni këto vende mos harroni të shkoni së paku për të blerë një libër aty, shkruan libraqedua.com

1. Capitol Hill Books në Washington, DC

18492062_1342105585844317_1496822705_n

 

2. Avid Bookshop në Athens, Georgia

18471543_1342105575844318_1322559199_n

3. Pickwick Book Shop në Nyack, New York

18515940_1342105559177653_272463635_n

 

4. Bath Old Books në Bath, Angli

18492473_1342105542510988_1975949695_n

5. Wild and Homeless Books në Bridport, Angli

18492535_1342105499177659_456574245_n

6. Daunt Books në Londër, Angli

18492530_1342105532510989_1114389389_n

7. The Travel Bookshop në Londër, Angli

18492068_1342105519177657_1298058451_n

8. Word on the Water në Londër, Angli

18492564_1342105505844325_1268616597_n

 

9. Livros Antigos në Lisbonë, Portugali

18516023_1342105355844340_731008386_n

 

10. La Celestina në Madrid, Spanjë

18492536_1342105372511005_395535877_n

 

11. Book Passage në Hay-on-Wye, Wales
18554622_1342105392511003_377534236_n

 

12. Shakespeare and Company në Paris, Francë

18492564_1342105405844335_1712685978_n

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme