Miratohet marrëveshja për bashkëpunim ndërmjet operatorëve të transmisionit Kosovë-Shqipëri

13:14 | 30 Mars 2017

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar me shumicë votash Projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë për shkëmbimin dhe/ose ndarjen e rezervës rregulluese ndërmjet operatorit të sistemit të transmetimit OST SH.A. dhe operatorit të sistemit, të transmisionit dhe tregut-KOSTT SH.A.

Ministri i Zhvillimit Ekonomik,,Blerand Stavileci, duke prezantuar projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë për shkëmbimin dhe ndarjen e rezervës rregulluese ndërmjet operatorit të sistemit të transmetimit OST dhe KOSTT-it, ka thënë se me këtë do të rritet siguria në energjinë elektrike./Arbresh.info.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara