Google ADS

Largohet opozita nga Komisioni për Arsim, shkak vonesat e deputetëve të pushtetit

11:10 | 21 Maj 2024
A Z

Vonesat e deputetëve të pushtetit në Komisionin për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport, ishte shkak i përplasjes së deputetëve të opozitës me ata të pozitës.

Fillimisht, deputetët e LDK e AAK-së kërkuan sqarime nga ata të pushtetit për këto vonesa, por deputetja e VV-së tha se arsye e kësaj vonese ishin angazhimet.

Por deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj, e quajti të paedukatë.

“Pa edukatë, na vijmë e ju presim”, tha Reshitaj.

Kundër vonesave të tilla u shpreh edhe deputetja e LDK-së, Vlora Dumoshi, e cila së bashku me me deputeten e AAK-së, Albena Reshitaj e lëshuan mbledhjen./eo