Kosova dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për qeverisjen e mirë financiare

07:02 | 15 Maj 2019

Ministria e Financave organozn ceremonine e nënshkrimit të marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale Gjermanisë.

Marrëveshja do të nënshkruhet nga Ministri i Financave Bedri Hamza dhe Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt.

Ndërsa, pjesëmarrës do të jenë edhe Drejtori i GIZ-së për Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut David Oberhuber dhe Udhëheqësja e Projektit të GIZ-së Qeverisja e Mirë Financiare Kadri Jõgiste.

Pas nënshkrimit të marrëveshjes do të ketë edhe prononcim për media!/Arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara