Katër persona kanë ikur nga Enti Special i Shtimes

09:26 | 4 Shkurt 2023

Katër persona(tre meshkuj dhe një femër) raportohet të jenë larguar dje nga enti special në Shtime.

Kjo është bërë e ditur me anë të raportit 24 orësh nga Policia e Kosovës.

Lidhur me këtë, janë njoftuar njësitë policore  dhe rasti është hapur si “person i zhdukur”.

“Rr.Tahir Sinani, Shtime 03.02.2023-16:00. Raportohet se nga Enti Special, janë larguar tre meshkuj dhe një femër. Lidhur me këtë janë njoftuar të gjitha njësitet policore”, thuhet në raport. /arbresh.info/