Xhamitë më të bukura në botë (FOTO)

17:08 | 18 Korrik 2017

Në Prishtinë po bëhet debat i madh nëse një xhami e re duhet të ndërtohet apo jo.

Derisa shumë mendojnë se spitali apo shkolla do të ishte një destinim më i mirë.

Ka të tjerë që arsyetohen se xhamia është e nevojshme në një vend me përqindje të madhe të besimit mysliman.

Xhamitë kudo nëpër botë marrin kohë deri në ndërtim për shkak të arkitekturës së veçantë.

Po paraqesim këtu xhamitë më të bukura në botë sipas The Telegraph dhe HiConsumption.

11_1500305902-3272544 22_1500305907-1489603 33_1500305914-423372

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme