Google ADS

Me gjuhë prekni qiellzën dhe merrni frymë 60 sekonda: Shikoni se çfarë do të ndodhë me organizmin tuaj!

22:17 | 23 Dhjetor 2023
.

Ndikon në gjumë dhe në tërë shëndetin

Është e çuditshme mirëpo e vërtetë që ekzistojnë teknika të ndryshme të frymëmarrjes dhe që mund t’ju ndihmojnë shumë.

E gjitha që duhet të bëni është që të prekni qiellzën me gjuhë dhe pastaj të merrni frymë.

Njerëzit të cilët e kanë problem pagjumësinë, me ndihmën e kësaj teknike më lehtë do të flenë.

Mbase do të ndiheni të marrë derisa e bëni këtë, mirëpo besoni që vërtet do të ndikojë. Ndikon në gjumë dhe në tërë shëndetin, transmeton Telegrafi.

 

Dobia

Nëse ballafaqoheni me problemin e pagjumësisë, atëherë ky truk mund të jetë shumë i dobishëm për ju.

Nuk do t’ju jetë i nevojshëm kurrfarë aparati i posaçëm apo tableta të cilat do t’ju detyrojnë të flini gjumë.

 

Si ta përdorni

E gjitha që duhet të dini është se si ta përdorni gjuhën dhe si të merrni frymë.

Këto metoda të pabesueshme i ka zbuluar dr. Endua Vela.

 

Liron stresin

Do të relaksojë trupin tuaj dhe do t’ju lirojë nga stresi. Prekni me maje të gjuhës suaj qiellzën dhe lëreni ashtu derisa merrni frymë.

Është me rëndësi që me atë rast të përdorni teknikën e cila është e njohur si 4-7-8 (4 sekonda marrje frymë, 7 sekonda mbajtje të frymës, 8 sekonda nxjerrje të frymës) e teknikës së frymëmarrjes.

Shpërndaje në rrjete sociale