Google ADS

Figura e parë që shihni zbulon frikërat tuaja më të mëdha, jeni gati për t’i zbuluar?

13:08 | 5 Janar 2021

Imazhi i parë që shihni zbulon frikërat e fshehura që nuk doni t’i ndani me njeri.

1.Në qoftë se imazhi i parë që ju tërheq vëmendjen është vajza e vogël e ulur, nuk i keni shkëputur akoma marrëdhëniet me fëmijën që gjendet brenda jush. Arsyet që çojnë në këtë gjë janë të ndryshme: u trembeni përgjegjësive, ndiheni të pafuqishëm përballë botës së të rriturve e cila është më agresive, si dhe nuk ndiheni akoma gati të hiqni dorë nga pafajësia që ju karakterizon.

2.Nëse bëni pjesë në kategorinë e njerëzve që dalluan së pari fluturën, duhet të dini se interpretimi i ëndrrave i atribuon fluturës së ndritshme dhe të gjallë një kuptim të dëshirës së mirë dhe një faze të lumtur të jetës që është gati të hapet në rrugën tonë. Kurse flutura e errët është emblema e një gjendjeje konfuze, tensioni dhe luhatje emocionale.

3.Të gjithë ata që vunë re fillimisht luleshtrydhen janë në kërkim të pse-ve që i torturojnë prej kohësh. Kjo është një frikë që i shtyn këta njerëz të fshihen pas marrëdhënieve që nuk i besojnë.

4. Së fundmi nëse vutë pemët, duhet të dini që simbolizojnë rrënjët tona dhe të kaluarën. Ndoshta do të përballeni me një konflikt të brendshëm që ende nuk keni qenë në gjendje ta zgjidhni. Në këto situata, e vetmja rrugëdalje është të flisni me dikë që ka një këndvështrim tjetër nga i juaji: një vështrim nga jashtë mund, në fakt t’ju ndihmojë t’i shihni ndryshe.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme