Google ADS

Blinken dhe Netanyahu strehohen në bunker

21:02 | 16 Tetor 2023
E.G

Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken dhe kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu u detyruan të strehoheshin në një bunker kur sirenat ajrore ndërprenë takimin e tyre në Tel Aviv. 

Një zëdhënës i Departamentit të Shtetit ka konfirmuar se masa e urgjencës zgjati për pesë minuta – dhe ata ishin në gjendje të rifillonin bisedimet e tyre më pas.

Një gazetar i Washington Post duke pritur jashtë ndërtesës postoi këtë pamje në mediat sociale: