Google ADS

Danimarka do të marrë hua 300 çeli në burgjet e Kosovës

21:03 | 15 Dhjetor 2021
.

Është arritur një marrëveshje mes Danimarkës dhe Kosovë lidhur me burgjet e vendit tonë.

Danimarka ka nënshkruar marrëveshjes me Kosovën për të marrë hua rreth 300 çeli të burgjeve.

Sipas “Tv2.dk” detajet për këtë marrëveshje i ka thënë Ministri i Drejtësisë së Danimarkës, Nich Haekkerup, i cili ka thënë se kapacitetet në burgjet e Danimarkës tashmë do të rriten.

“Në mesin e tjerave, ne jemi pajtuar se duhet bërë punë për të marrë me qira vende burgu në Kosovë për deportim të të dënuarve nga shtetet e treta. Dhe po zgjerojmë vendet në burgjet në Danimarkë si periudhë afatshkurte ashtu edhe afatgjate”, tha Haekkerup. /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale