“Na që jemi rrit jashtë kërkojmë falje”, thonë Xhuli dhe Alisa

17:58 | 16 Mars 2023

Alisa dhe Xhuli kanë thënë se fëmijët që kanë lindur jashtë Kosovës, dinë të kërkojnë falje më shumë se ata që janë rritur në atdhe.

Sipas Xhulit, kërkim-falja mësohet që në çerdhe jashtë trojeve shqiptare.

Me këtë deklaratë të saj, u pajtua edhe Alisa.

Detajet i gjeni në videon më poshtë.

Shpërndaje në rrjete sociale