Harroni selfien, nuk jeni në trend nëse nuk bëni këso foto

13:27 | 11 Qershor 2020

Harroni selfien! Harroni të fotografoni vetën, harroni fotografitë me vetulla të ngritura lart dhe buzë të fryera. Për të qenë trendi, mendoni mirë për imazhet që publikoni në rrjetet sociale.

Një filter i mirë dhe një plan janë baza e një profile të bukur dhe të njohur në rrjetet sociale, transmeton portal arbresh.info

Rregullat e reja janë duke ndryshuar dhe kohëve të fundit, askush nuk po bën selfie.

Për të qenë në hap me kohën, ndiqni këto rregulla:

  1. Mos tregoni mençuri “të madhe”

Në mediat sociale, mundohuni që të tregoheni sa më të thjeshtë.

  1. Vendosni filter

I gjithë profile duhet të jetë në rregull, si një revistë e modës. Fotografi vertikale të arkitekturës dhe natyrës tani janë tnë trend.

  1. Dikush tjetër duhet të ju fotografojë

Imazhet ku fotografoni vetën janë plotësisht të gabuara. Fotografia duhet bërë nga dikush tjetër, sepse kjo do të thotë që personi në fotografi nuk po udhëton vetëm. “Kamerat e fshehura” janë veçanërisht në trend.

 

  1. Fotografitë si skenë filmi

Fotografitë duhet të jenë të dizajnuara dhe fotot që tregojnë një histori janë shumë të dëshirueshme. Filmat dhe fotografitë bardh e zi janë absolutisht në trend./arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara