Google ADS

Publikohen çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri

11:09 | 28 Shtator 2022

Bordi i Transparencës në Shqipëri ka publikuar sot çmimet e reja të karburanteve.

Nafta do të shitet me 219 lekë [1.88 euro] për litër, benzina me 195 lekë [1.66 euro] për litër, ndërsa gazi me 78 lekë [0.66 euro] për litër.

Në krahasim me vendimin e fundit më 24 shtator, Bordi ka ulur çmimin e naftës me 4 lekë për litër, ndërsa ai i benzinës është rritur me 1 lek për litër. Çmimi i gazit ka mbetur i pandryshuar.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 28 shtator ora 18.00 dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes. /Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme