Google ADS

Fleckenstein: Në Shqipëri nuk ka ndryshuar asgjë

13:53 | 10 Prill 2019

Eurodeputeti Knut Fleckenstein ka deklaruar për se situata politike në vend nuk ka ndryshuar që prej kihës që ai ishte në Shqipëri në 28 shkurt. Në një prononcim për Oranews eurodeputeti tha se pret lajme të mira nga Shqipëria.

Fleckenstein: Nuk ka ndryshuar asgjë që prej kohës që kam qenë këtu. Për mua është shumë e rëndësishme qe shoqëria civile të organizohet. Ne duam lajme të mira nga ky vend, që kjo ta ndihmojë Shqipërinë në Këshillin e Europës në qershor.

Fleckenstein dhe disa eurodeputetë ishin në Shqipëri në fund të shkurtit. Fleckenstein tha se ka ardhur koha që Shqipëria të dëshmojë që problemet i zgjidh vetë.

Knut Fleckenstein: Jo, ka ardhur koha që ky vend të dëshmojë se i zgjidh vetë problemet e veta. Nuk është viti i parë, por 30 vjet pas rënies së regjimit, nëse të gjitha palët do të dëshironim jam e sigurtë që ne mund të gjenim një mënyrë për ti mbështetur ata. Por mos na i transferoni ne problemet për tia zgjidhur ne, këtë problem. Ky është problem që do të duhet të zgjidhet nga pakica dhe shumica e këtij vendi.

Shpërndaje në rrjete sociale