Google ADS

Rama: Më 1 tetor hyn në fuqi Marrëveshja për Sigurimet Shoqërore mes Shqipërisë dhe Zvicrës

17:45 | 28 Shtator 2023

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka njoftuar se më 1 tetor hyn në fuqi Marrëveshja për Sigurimet Shoqërore mes Shqipërisë dhe Zvicrës.

Me anë të një postimi në Facebook, Rama tha se kjo marrëveshje do t’u ofrjë qytetraëtve të të dy vendeve të drejtën të gëzojnë përfitimet e plota të kontributeve të tyre, shrkuan Arbresh.info.

“Në datën 1️ tetor hyn në fuqi Marrëveshja për Sigurimet Shoqërore mes Shqipërisë dhe Zvicrës. Kjo marrëveshje do t’u ofrojë qytetarëve të të dy vendeve të drejtën të gëzojnë përfitimet e plota të kontributeve të tyre.”, shkroi Rama.

Tutje ai tha se së shpejti do të bëhet edhe ratifikimi i marrëveshjes me Italinë./Arbresh.info