Është një selfie që vë në plan të parë linjat trupore të Rinës që ka marrë dhjetëra mijëra pëlqime nga ndjekësit e saj.

“Ideal” është një prej realizimeve më të fundit muzikore të reperes që e publikoi në bashkëpunim me Koston dhe ka arritur mbi 7.4 milionë shikime në YouTube.