Mes Norës dhe Tunës/ Robert Berisha përgjigjet i pari

10:59 | 3 Janar 2021

Si rrallëherë, Robert dhe Patris Berisha, janë shfaqur së bashku në një intervistë. Ata ishin në “Soiree”, ku kanë folur rreth ish-bashkëshorteve të tyre dhe çfarë marrëdhëniesh kanë me ta.

Ata janë pyetur “kush e ka patur “gruan më të bukur?”. Robert Berisha është përgjigjur i pari dhe ka thënë që në fakt ai e ka pasur gruan më të bukur duke iu referuar Nora Istrefit, e cila kjo e fundit është më e bukur se Tuna.

“Të dyja kanë qenë të bukura dhe akoma janë të bukura, por unë mendoj që e kam pasur më të bukur. Kemi pas fat në bukuri”, është shprehur Robert Berisha.

Roberti dhe Patrisi janë pyetur se kush nga ata ka pasur në të vërtetë sukses me femrat.

“Dallon pyetja se kush ka pasur sukses dhe kush ka pasur më shumë femra. Ndoshta numër më shumë ka pasur ky (Roberti), por sukses nuk di çfarë të them”, është shprehur Patris Berisha.

Lajmet më të lexuara