Google ADS

Lumbardhi tregon se kë do ta ftojë në dasmë kur të martohet me Kaderin

20:21 | 21 Dhjetor 2023
E.G

Santiana dhe Buci kanë pyetur Lumbardhin dhe Kaderin se a do t’i thërrasin në dasmë.

Si Kaderi, ashtu edhe Lumbardhi janë përgjigjur me po.

“Po të gjithë ren, nga produksioni te ju”, është shprehur Lumbardhi.

Shpërndaje në rrjete sociale