Google ADS

Lumbardhi: Alby ka pasur më shumë se vetëm një pëlqim me mua

21:49 | 23 Dhjetor 2023
R J

Lumbardhi dhe Shqipja kanë diskutuar për Albyn, se çfarë mund të kishte ndjerë apo ndjen ajo për Lumbardhin.

E Lumbardhi është shprehur se Alby mund të ketë pasur diçka më shumë se pëlqimi në lidhje më të.

Gjithsesi ai i shpjegoi Shqipes se ai i ka treguar asaj se dëshiron ta njoh Kaderin dhe dëshiron të kaloj më shumë kohë me të, gjë që e ka shtyrë Albyn të largohet prej tij.

 

Shpërndaje në rrjete sociale