Google ADS

Këngëtarja nderohet me çmimin e veçantë

17:40 | 9 Nëntor 2018

Kengetarja Filloreta Raci, e mirënjohur për publikun si Fifi është vlerësuar me Mirënjohje për kontributin e madh te muzikës se saj.

Ndarja e çmimit u mundësua nga Komuna e Prishtinës me rastin e 550 vjetorit të heroit kombëtar, Gjergj Kastriot Skënderbeut.

“Për kontributin shumëvjeçar ne ngritjen e urave te bashkëpunimit dhe forcimin e lidhjeve mes Kosovës e Shqipërisë në aspektin, arsimor, kulturor, artistik, social, edukativ dhe shkëmbimin e përvojave ne krijimin e lidhjeve te qëndrueshme.” Shkruhet nder te tjera në çmim.

Këngëtarja u pëlqye nga masa e gjere me projekte si “Kus kus”, “Zhurmë” apo “Nanushi 1 & 2”.

 

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale