Jennifer Lopez sapo fshiu të gjitha postimet nga Instagrami

14:20 | 24 Nëntor 2022

Jennifer Lopez fshiu të gjitha postimet e saj në Instagram dhe e zëvendësoi foton e profilit me një rreth të zi.

Kështu, të gjitha postimet e saj u zhdukën nga profili.

Lopez ka lënë aktive profilet e tjera dhe nuk ka ndryshuar asgjë në Twitter, Facebook, TikTok.

Deri më tani nuk ka asnjë shpjegim nga këngëtarja apo ekipi i saj.

Ende nuk është bërë e ditur nëse bëhet fjalë për një fushatë të re apo sulm, por sigurisht që nuk është tërheqje, sepse në atë rast do të çaktivizoheshin edhe profilet e tjera të saj.

Shpërndaje në rrjete sociale