Ja pse qau në emision live Jennifer Lopez (VIDEO)

08:52 | 9 Mars 2017

“Djali më kërkoi që të fus në programin tim ditor një piknik me të”.

Kjo është fjalia që emocionoi Jennifer Lopez në një intervistë teksa qau për arsye se nuk ka kohë që si nënë ti përkushtohet fëmijëve të saj.

Jennifer Lopez ka pranuar se binjakët e saj kërkojnë që të heq dorë nga dita e punëve të saj që ata të jenë më shumë me nënën e tyre.

Për këtë Jennifer ka bërë edhe ndryshime në orar të turneve që ti përkushtohet më shumë familjes dhe të luaj rolin e nënës.

Këngëtarja dhe aktorja 47 vjeçare ka thënë se e ka bërë prioritet që të kujdeset për dy binjakët e saj 9 vjeçar Max dhe Emme – të cilët i ka me ish burrin e saj Marc Anthony – pavarësisht se është shumë e zënë më punë, ku shpesh fëmijët duhet të marrin leje që të jenë pranë nënës së tyre.

Lajmet më të lexuara