Habit Lindsy Lohan, uron 8 marsin me një thënie të profetit Muhamed (FOTO)

16:58 | 8 Mars 2017

Aktorja problematike Lindsy Lohan thuhej se është konvertuar në Islame.

Më pas thuhej se ajo vetëm sa e lexoi librin e shenjtë për myslimanët Kur’anin, shkruan arbresh.info.

E veprimi i saj i tretë sa i përket Islamizmit ka habitur të gjithë.

Lindsy e ka zgjedhur një thënie të profetit Muhamed për të uruar festën e 8 marsit.

“Gratë nuk janë të dobta, ato janë më fisnike se burrat. Ato janë krijuar të bukura, më pak të egra ashtu që bukuria të lëndojë dhe dëmtojë të tjerët”, shkruan Lindsly Lohan e cila kohë më parë kishte probleme të theksuara me drogën, alkoolin dhe duhanin./Arbresh.info

7698989898989

Lajmet më të lexuara