Ndërsa në vazhdim e ka publikuar një video me flokë krejtësisht të shkurtuar dhe i ka pyetur fansat se cilin stil të flokëve e preferojnë.

“Cilin model të flokëve e preferoni? 1 apo 2?”, ka shkruar këngëtarja në përshkrim. /Telegrafi/