Të gjitha ushqimet që shkaktojnë fryrje barku

01:40 | 3 Qershor 2017

Vera është periudha ku më së shumti femrat shqetësohen për format e tyre.Kilogramë të tepërt, celulit, fryrje… të qenit shumë larg trupit ideal , i vendos femrat në presion!

Shumë e rëndësishme është të bëni pikërisht dallimin midis fryrjes dhe kilogramëve të terpërt sepse këto probleme kërkojnë metoda të ndryshme për të ardhur në formë.

Problemi me fryrjen është më shqetësues se kilogramët e tepert pasi njerëzit zakonisht nuk e kuptojnë se çfarë ushqimesh u shkaktojnë fryrje dhe nuk e dinë nëse janë të shëndoshë apo thjesht të fryer.

Ka shkaqe të ndryshme për fryrjen dhe këto të fundit varen nga mënyra se si hamë dhe çfarë hamë.

Më poshtë do të lexoni të gjitha ushqimet që shkaktojnë fryrje bark:

Fasule– Brokoli– Lakër brukseli– Lakra– Pijet e gazuara,– Lulelakër– Çamçakëz– Fruta të tilla si mollë, pjeshkë dhe dardha– Ëmbëlsirat me shumë sherbet– Qumështi dhe produktet e qumështit– Qepet– Sheqeri etj.

Shpërndaje në rrjete sociale