Google ADS

Shtypeni këtë pikë në gjoks dhe do të largoni një problem të madh

00:55 | 21 Shkurt 2017

Akupunktura është dëshmuar si mënyrë për trajtimin e shumë problemeve shëndetësore. E ata që duan më pak dhimbje, në pyetje është akupresura.

Një pikë e quajtur “CV 17”, që ndihmon në luftën kundër stresit dhe anktheve. Gjendet pikërisht në mes të gjoksit.

Me majën e gishtave kaloni sipër eshtrave të gjoksit. Do të vëreni një pjesë të vogël më të tërhequr të eshtrave. Kur ta bëni këtë, keni gjetur pikën “CV 17”. Uluni në një pozitë me shpinën drejt. Vendosni gishtin e madh dhe merrni frymë thellë. Shpinën mbani drejt, e keni më lehtë të merrni frymë. Vazhdoni kështu për tre minuta.

Shpërndaje në rrjete sociale